Doneren

Hoe kunt u Uno Más steunen?

Alle kleine, grote, eenmalige, maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse donaties zijn van harte welkom op onze Nederlandse bankrekening NL43ABNA0502703741. De donaties worden vooral ingezet voor de studiebeurzen, maar kunnen ook dienen voor andere noodzakelijke behoeften die gerelateerd zijn aan de kinderen, hun opleiding en hun gezinnen. Uno Más voldoet aan de ANBI normen en uw gift is daarom aftrekbaar bij uw belastingaangifte.

U kunt de projecten van Uno Más steunen door:

1. Als donateur mee te sparen in een spaarsysteem door het overmaken van een maandelijkse kleine bijdrage van €5, €10, €15, €20 of €25. Daarvan kan uiteindelijk een student binnen het project Brillo de Sol gesponsord worden.

2. Je garant te stellen voor een studiebeursstudent voor drie jaar in het district Antigua of Cobán, kosten op jaarbasis €697.

3. Je garant te stellen voor een studiebeurs in Brillo de Sol, kosten op jaarbasis  €630.

4. Je garant te stellen voor een halve studiebeurs in Brillo de Sol, kosten op jaarbasis €315.

5. Je betaalt het jaarbedrag in een keer.

Periodiek schenken.

U kunt gedurende vijf jaar minimaal één keer per jaar een gift doen en de bedragen moeten ieder jaar ongeveer gelijk zijn. Er geldt hierbij geen minimum meer van 1 procent van het verzamelinkomen en ook geen maximum!
U hoeft hiervoor niet meer naar de notaris. Het gratis te downloaden formulier van de Belastingdienst volstaat. Deze formulieren zijn hieronder bijgevoegd. U hoeft bij uw aangifte geen bewijzen van uw giften mee te sturen, maar u moet ze wel hebben voor het geval de Belastingdienst daar om vraagt. Giften aan een collectant zijn niet aftrekbaar. Giften aan een als culturele instelling bestempelde ANBI mag u volgens de Geefwet vermenigvuldigen met 1.25.
Deze vermenigvuldiging mag u toepassen op maximaal €5000 per jaar. Na het invullen van de formulieren kun je ze doorsturen naar de voorzitter van stichting Uno Más die de ontbrekende gegevens zal invullen en een handtekening zal plaatsen. 

Formulier 1: Overeenkomst periodieke gift
Formulier 2: Betalingsvolmacht

Email adres voorzitter: nico@uno-mas.org

Voor alle donaties zijn Uno Más en de studenten die door ons ondersteund worden, zeer dankbaar!

Eenmalig Schenken

U kunt ook direct een bedrag storten met iDeal, Bancontact/Mister Cash of Paypal. De online betalingen worden voor ons afgehandeld door Stichting Mollie.

Het invullen van onderstaande velden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Indien u voor een specifiek doel wil schenken kunt u dat hieronder bij projecten aangeven.

Bedrag