Nico Claassen, Voorzitter, al bijna 20 jaar “besmet” met het “Ana-Maria” virus! Door haar bewuster naar de noden in de wereld gaan kijken en waar mogelijk gaan ondersteunen. Tijdens mijn bezoek aan Guatemala voor 100% overtuigd geraakt, dat het werk van Ana-Maria er niet alleen echt toe doet, – niet alleen als druppel op de gloeiende  plaat – , maar daadwerkelijk bijdraagt aan de infrastructuur van de lokale gemeenschap in Guatemala.
Uw steun wordt enorm gewaardeerd en gaat het verschil maken!

Email: nico@uno-mas.org

Ana-Maria Ackermans (1953), initiatiefneemster van onze stichting, is secretaris en penningmeester, woont al meer dan veertien jaar in Guatemala en heeft daar een goede inkijk gekregen in het leven van de meerderheid van de bevolking die het niet breed heeft. Haar jarenlange ervaring in de ontwikkelingsamenwerking in Guatemala heeft haar doen inzien dat er met name grote behoefte is aan studiebeurzen. Vandaar ook de naam Uno Más. Telkens als het geld er is voor een beurs sparen we met elkaar verder voor een nieuwe beurs. We doen het dus met elkaar. Jonge mensen een kans geven op een betere toekomst, daar staat en gaat zij voor. Sterk en vol energie begint Ana-Maria aan dit avontuur.

Email: anamaria@uno-mas.org

DSC_0515_small Jeroen de Jager (1973) is algemeen bestuurslid en neemt de website, social media en nieuwsbrief voor zijn rekening. Al vele jaren kwam Jeroen voor zijn werk in Guatemala waar de mensen, de cultuur en de prachtige natuur hem bijzonder aantrokken. In 2007 organiseerde hij, samen met een vriend, een fietstocht van de oostkust naar de westkust van Guatemala en kwam toen in contact met Ana-Maria. De aandacht die de fietstocht in Nederland trok zorgde ervoor dat er in Guatemala een goed doel ondersteund kon worden. Hij kwam in contact met Ana-Maria en was onder de indruk van haar passie, bevlogenheid en daadkracht en heeft haar sindsdien ondersteunt bij alle goede doelen.

Email: jeroen@uno-mas.org

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!