Garage verkoop op zaterdag 23 april in Antigua

Een goede vriendin stelde een gedeelte van haar huis open voor een garage verkoop van prachtige spullen, waaronder veel antiek, afkomstig uit haar eerdere heel grote huis. Ze is 73 jaar oud en is veel kleiner gaan wonen en heeft die mooie spullen niet meer nodig.
Ze wist van Uno Más en nam contact met me op om te vertellen dat ze een
garage verkoop wilde houden met de opbrengst voor Uno Más.
We begonnen om 10.00 uur en de eerste kopers zaten al op het stoepje vol spanning te wachten. Om 13.30 uur konden we de deuren sluiten want zowat alles was verkocht. Wat over is brengen we naar een project zodat ze daar ook nog een keer een verkoop kunnen doen en wat extra kunnen verdienen.
Miynor Marroquin van het project Brillo de Sol, stond in de schijnwerpers, net als op de website van Uno Más, met de bedoeling om wat extra geld voor hem te krijgen voor een studiebeurs.
Nou het grote nieuws is dat de studiebeurs voor Miynor er meer dan 100% is en er nog geld over is voor het begin van een nieuwe studiebeurs in het project Brillo de Sol. De opbrengst was omgerekend bijna 1000 Euro.
Wat een bedrag nietwaar. In mijn stoutste dromen had ik nooit kunnen verwachten, dat een activiteit als een garage zoveel geld opbrengt.

Geschreven door een blije Ana-Maria

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here